reklamat
rishikim i paturpshëm

Rishikim i paturpshëm

Shameless na tregon për historinë e Gallagers. Një familje krejtësisht e pastrukturuar, e përbërë nga gjashtë vëllezër, një baba alkoolik...

seri lgtb

Seria LGBT

Seritë LGTB: Për shumë vite ishte e vështirë të hasje në një seri në të cilën të shfaqej çdo lloj përmbajtjeje LGTB+. DHE,...