reklamat
grua dhe qen ulur krah për krah

Sindroma e Dilatimit tek Qentë

Sindroma e zgjerimit të stomakut është një çrregullim i papritur emergjent, që nëse nuk njihet dhe trajtohet menjëherë, është fatal. Mund të...