Thalia Wöhrmann

Unë kam lindur në Afrikën e Jugut, një vend plot kontraste dhe diversitet, ku jam rritur i rrethuar nga kultura dhe gjuhë të ndryshme. Babai im është gjerman dhe nëna ime është spanjolle, kështu që që i vogël kam mësuar të vlerësoj mënyra të ndryshme për të parë botën. Më pëlqen të lexoj të gjitha llojet e librave, nga romanet historike te esetë shkencore dhe të shkruaj për atë që më frymëzon. Unë jam një adhurues i madh i filmave dhe më pëlqen të shikoj filma të të gjitha zhanreve dhe epokave, megjithëse kam dobësi për filmat klasikë dhe auktorë. Një tjetër nga pasionet e mia është natyra dhe kopshtaria, më relakson të kujdesem për bimët dhe të vëzhgoj ndryshimet që ato përjetojnë gjatë stinëve. Kam studiuar Komunikimin Audiovizual sepse jam magjepsur nga fuqia e medias për të transmetuar mesazhe dhe histori dhe kam titullin Asistent Teknik Veterinar sepse i adhuroj kafshët dhe kujdesem për mirëqenien e tyre. Unë shkruaj në këtë blog për shkak të shumëllojshmërisë së gjerë të njohurive dhe hobive të mia, të cilat shpresoj të jem në gjendje t'i ndaj me ju dhe që t'ju duken interesante dhe kurioze.