reklamat
Mandala përdoret gjerësisht në psikologji me fëmijët

Çfarë është mandala

Ne të gjithë kemi vizatime të veçanta me ngjyra të quajtura mandala herë pas here. Mund të jetë shumë argëtuese dhe argëtuese t'i pikturosh ato...