Ekipi editorial

Postposm është një faqe interneti AB në internet. Në këtë faqe interneti ne raportojmë për kulturën, rishikimet, filmat, librat, muzikën, ekonominë dhe financat, vetë-përmirësimin dhe fenë. Një miks interesant për të gjithë ata që duan të informohen dhe të bëhen pjesë e qytetarëve të shekullit të XNUMX-të

Që kur u lançua në 2005, Postposmo është rritur në mënyrë spektakolare për t'u bërë një nga kompanitë lider në sektorin e saj.

Ekipi redaktues i Postposmo përbëhet nga një grup prej ekspertë dhe të apasionuar pas informacionit dhe kulturës. Nëse edhe ju dëshironi të jeni pjesë e ekipit, mund të na dërgoni këtë formular për t'u bërë redaktor.

Nëse ajo që po kërkoni është lista e artikuj dhe kategori me të cilën jemi marrë gjatë viteve, mund ta përdorni këtë lidhje nga Seksionet.

Koordinatori

  Redaktorët

  • Thalia Wohrmann

   I lindur në Afrikën e Jugut, me baba gjerman dhe nënë spanjolle, jam një përzierje e plotë kulturore. Më pëlqen të lexoj, shkruaj dhe kërcej. Unë jam shumë kinenfil dhe i apasionuar pas natyrës dhe kopshtarisë. Kam studiuar për Komunikim Audiovizual dhe kam titullin Asistent Teknik Veterinar (I dua kafshët!). Unë shkruaj në këtë blog për shkak të shumëllojshmërisë së gjerë të njohurive dhe hobive të mia, të cilat shpresoj t'i ndaj me ju!

  • Miriam

   Farmacist u diplomua në vitin 2009 në Universitetin e Barcelonës (UB). Që atëherë e kam përqendruar karrierën time në përfitimin e bimëve natyrore dhe kimisë tradicionale. Unë jam një adhurues i fëmijëve, kafshëve dhe natyrës.

  • Karolina Garcia-Hervas

   I dashuruar me Shkencat Juridike dhe Sociale, vendosa të bëj hapin drejt krijimit dhe menaxhimit të përmbajtjes pothuajse 10 vjet më parë. Tani jam redaktor në media të ndryshme dhe gjithmonë përpiqem t'u jap lexuesve informacion profesional dhe të vërtetë.

  Ish-redaktorët

  • natyrë e pafund

   Ne jemi të dashuruar me natyrën, kafshët dhe të gjitha llojet e bimëve. Nëse jeni gjithashtu të magjepsur nga bota e kafshëve, atëherë do t'ju pëlqejë të lexoni artikujt tanë.

  • Duke u rritur në Fjalë

   Student i përjetshëm i Biblës dhe i fjalës së Perëndisë. I dua predikimet dhe lutjet. Kultivoni besimin, në këto kohë është më e nevojshme se kurrë.

  • Këndi i Dijes

   Këndi juaj i preferuar mbi informacionin ekonomik dhe financiar. Zbuloni gjithçka që duhet të dini për t'i çuar financat tuaja në një nivel të ri.

  • Udhëtim në Kozmos

   Ekipi redaktues i Viajealcosmos, një faqe interneti e specializuar për hapësirën e jashtme dhe gjithçka përtej tokës.

  • iamoliteraturë

   Dashamirëse e letërsisë dhe e librave. Më parë shkruaja në yoamolaliteratura dhe tani e bëj në Postpostmo.

  • zhvilloni jetën tuaj

   Jeni të interesuar të zhvilloni jetën tuaj personale dhe të kapërceni sfidat tuaja? Në ekipin e ueb-it të vjetër desarrolltuvida ju ofrojmë të gjitha njohuritë tona për këtë çështje të rëndësishme.

  • Mësoni rreth kulturave

   Profili editorial i faqes së internetit Conocedeculturas, aktualisht i integruar në Postposmo.com

  • Elijah Garcia

   I apasionuar pas kulturës, televizionit dhe formateve moderne. TV, seriale, filma, libra dhe çdo lloj njohurie.

  • Iris Gamen

   Grafik dizajner dhe publicist. Dashamirëse e historisë së artit dhe dizajnit. Saul Bass dhe Stephen King partnerë të jetës.

  • Imazhi i mbajtësit të vendit të Laura Torres

   Përshëndetje! Aktualisht punoj si Asistente Teknike Veterinar, edhe pse para disa vitesh kam studiuar për Shkenca Mjedisore, gjë që më bën multidisiplinar. Edhe pse pasioni im më i madh janë kafshët në përgjithësi. Që i vogël kam jetuar në vende të ndryshme dhe kam pasur kontakte me shumë njerëz, prandaj shkruaj në këtë blog. A lexojmë?