Tim Redaksi

Postposm mangrupa ramatloka AB Internet. Dina ramatloka ieu kami ngalaporkeun ngeunaan Budaya, ulasan, pilem, buku, musik, ékonomi jeung keuangan, perbaikan diri jeung agama. Campuran anu pikaresepeun pikeun sadayana anu hoyong terang sareng janten bagian tina warga abad ka-XNUMX

Kusabab diluncurkeun dina 2005, Postposmo parantos tumbuh sacara spektakuler janten salah sahiji perusahaan anu unggul dina séktorna.

Tim redaksi Postposmo diwangun ku sakelompok ahli sareng gairah ngeunaan inpormasi sareng budaya. Upami anjeun ogé hoyong janten bagian tina tim, anjeun tiasa ngirim kami formulir ieu pikeun janten redaktur.

Upami naon anu anjeun milari nyaéta daptar tulisan sareng katégori yén kami parantos diurus mangtaun-taun, anjeun tiasa nganggo tautan ieu tina bagian.

Koordinator

    Éditor

    • Thalia Wohrmann

      Dilahirkeun di Afrika Kidul, sareng bapa Jerman sareng indung Spanyol, kuring mangrupikeun campuran budaya anu lengkep. Abdi resep maca, nyerat sareng nari. Abdi pisan cinephile sareng gairah ngeunaan alam sareng ngebon. Kuring diajar Komunikasi Audiovisual sareng kuring ngagaduhan gelar Asisten Téknis Pangajaran sarta Palatihan Atikan (Abdi bogoh sato!). Kuring nulis dina blog ieu kusabab rupa-rupa pangaweruh jeung hobi kuring, nu kuring miharep pikeun babagi sareng anjeun!

    • Miriam

      Apoteker lulusan taun 2009 ti Universitas Barcelona (UB). Ti saprak éta kuring museurkeun karir kuring pikeun ngamangpaatkeun pepelakan alami sareng kimia tradisional. I am a lover barudak, sato jeung alam.

    • Carolina Garcia-Hervas

      Asih sareng Élmu Hukum sareng Sosial, kuring mutuskeun nyandak léngkah pikeun nyiptakeun kontén sareng manajemén ampir 10 taun ka pengker. Ayeuna kuring redaktur dina sagala rupa média sareng kuring sok nyobian nyayogikeun inpormasi profésional sareng jujur ​​​​ka pamiarsa.

    Tilas éditor

    • alam taya watesna

      Kami pencinta alam, sato jeung sagala rupa tutuwuhan. Upami anjeun ogé resep ku dunya sato, maka anjeun bakal resep maca tulisan kami.

    • Tumuh dina Kecap

      Murid langgeng Alkitab jeung firman Allah. Abdi resep khutbah sareng doa. Ngokolakeun Iman, dina jaman ieu langkung peryogi tibatan kantos.

    • Sudut Pangaweruh

      sudut favorit anjeun dina émbaran ékonomi jeung finansial. Panggihan sadayana anu anjeun kedah terang pikeun nyandak kauangan anjeun ka tingkat anu énggal.

    • Lalampahan ka Kosmos

      Tim redaksi Viajealcosmos, situs wéb khusus ngeunaan luar angkasa sareng sadayana saluareun bumi.

    • iamolaliteratur

      Pecinta sastra jeung buku. Sateuacan kuring nyerat dina yoamolaliteratura sareng ayeuna kuring ngalakukeunana di Postpostmo.

    • ngamekarkeun hirup anjeun

      Naha anjeun resep ngembangkeun kahirupan pribadi anjeun sareng ngatasi tantangan anjeun? Dina tim web heubeul desarrolltuvida kami nawiskeun Anjeun sakabéh pangaweruh urang dina hal penting ieu.

    • Diajar ngeunaan Budaya

      Profil redaksi situs wéb Conocedeculturas, ayeuna dihijikeun dina Postposmo.com

    • Elijah Garcia

      Gairah ngeunaan budaya, televisi sareng format modern. TV, séri, pilem, buku jeung sagala rupa pangaweruh.

    • Iris Gamen

      Desainer grafis sareng publisitas. Lover tina sajarah seni jeung desain. Saul Bass jeung Stephen King pasangan hirup.

    • Gambar placeholder Laura Torres

      Halo! Ayeuna kuring damel salaku Asistén Téknis Veteriner, sanaos sababaraha taun ka pengker kuring diajar Ilmu Lingkungan, anu ngajantenkeun kuring multidisiplin. Sanajan markisa greatest abdi sato umumna. Kusabab kuring leutik kuring cicing di tempat anu béda-béda sareng kuring parantos kontak sareng seueur jalma, éta sababna kuring nyerat dina blog ieu. Naha urang maca?