perkara reklameu
Kecap spoiler asalna tina kecap pagawéan spoiler.

naon spoiler

Pasti anjeun parantos ningali kecap "spoiler" dina langkung ti hiji waktos nalika anjeun ngotéktak Internét atanapi ningali sababaraha warta. Biasana,…