Naon kaulinan cumi

The Squid Game mangrupikeun salah sahiji séri Netflix pangsaéna taun 2021

Platform streaming online janten langkung populer. Nalika aranjeunna ngatur pikeun ngaluncurkeun séri énggal anu tungtungna janten hits, sadayana nyarioskeun aranjeunna. Salah sahiji anu paling kasohor dina taun 2021 nyaéta séri Koréa Kidul anu disebut "The Squid Game". Tapi naon kaulinan cumi? Perkawis naon?

Dina artikel ieu kami bakal ngajawab dua patarosan ieu. sarta kami bakal ngabahas matak ti séri. Upami panasaran anjeun pikasieuneun sareng anjeun hoyong ningali épisode, anjeun tiasa mendakan "The Squid Game" dina Netflix.

Naon kaulinan cumi-cumi jeung naon eta?

The Squid Game mangrupikeun séri suspense sareng kasalametan

Tong hariwang, kami bakal ngajelaskeun naon "The Squid Game" tapi tanpa nyieun spoilers. Anjeun tiasa maca tulisan ieu tanpa sieun yén kami bakal ngarusak naon waé anu tiasa ngaganggu tina suspense plot. Sakumaha anjeun parantos terang, éta mangrupikeun séri kasalametan sareng suspense Koréa Kidul. Éta ditayangkeun dina 17 Séptémber 2021 dina platform streaming online Netflix. Ditulis sareng disutradarai ku produsén pilem Koréa Kidul Hwang Dong-hyuk. Kusabab premiere na, eta geus jadi salah sahiji runtuyan Netflix pangalusna, surpassing malah "The Bridgertons".

Ieu saé, tapi hayu urang tingali naon séri anu parantos populer ieu. "The Squid Game" museurkeun kana jenis kontes nu 456 pamaén ilubiung. Tiap di antarana asalna ti backgrounds béda. Tapi, aya hiji hal anu aranjeunna sadayana sami: Aranjeunna beurat dina hutang. Dina kontes ieu maranéhanana kudu ilubiung dina runtuyan kaulinan barudak nu maranéhanana bisa maot lamun eleh. Hadiah pikeun juara final nyaéta 45.600 milyar won (anu bakal sarua jeung ampir 39 juta dollar).

Kumaha kaulinan cumi-cumi dimaénkeun?

Sakumaha anu parantos disebatkeun sateuacanna, dina séri ieu protagonis kedah ngatasi rupa-rupa kaulinan sareng nyingkahan maot di dinya. Ieu umumna kaulinan barudak, tapi kalawan aturan dirobah nu ngajadikeun eta sarap deadly. Sanajan kitu, Anu paling kasohor di antarana sareng anu terakhir nyaéta anu masihan nami séri ieu: The Squid Game. Tapi kumaha carana maén?

Dina titik ieu bisa disebutkeun yen eta mangrupakeun kaulinan pisan fisik nu aya ngan hiji juara dina tungtungna. Ieu narima ngaran panasaran ieu alatan wewengkonna diwangun ku rupa-rupa inohong geometric nu digambar dina taneuh jeung nu, babarengan, nyieun bentuk pisan sarupa jeung cumi. Masing-masing dua pamaén maénkeun peran penyerang atanapi bek. Aya dua aturan atanapi misi anu kedah dilaksanakeun:

  1. Panyerang: Anjeun kudu nyobaan nuliskeun naon nyieun gambar tina cumi-cumi jeung toél kapala eta jeung suku anjeun.
  2. Bek: Anjeun kedah ngajaga panyerang kaluar tina gambar, atanapi nyandak anjeunna kaluar upami anjeunna tiasa lebet.

Dina awal kaulinan, bek aya di jero gambar cumi-cumi jeung lawan di luar. Salami dimungkinkeun aya di luar, anjeunna ngan bisa luncat kalawan hiji suku. Sakali éta junun nembus cangkéng sato, éta bébas leumpang normal. Ti dinya manéhna kudu nyoba ngahontal bunderan jeung keuna kuadrat sirah cumi ku suku anjeun. Dina acara anu bek junun sambel anjeunna kaluar ti jalur, panyerang maot.

Distribusi

The Squid Game nyaéta séri Koréa Kidul

Ayeuna urang terang naon kaulinan cumi-cumi, hayu urang tingali casting nu brings runtuyan ieu hirup. hayu urang mimitian ku tokoh utama:

  • Lee Jung-jae berperan sebagai Seong Gi-hun (#456): Anjeunna mangrupakeun sopir anu kacida addicted kana judi, utamana balap kuda. Sanajan kitu, rejeki teu nyium anjeunna sarta anjeunna geus accumulations hutang. Manehna hirup kalawan indungna sarta nyoba ngarojong putri ngora nya finansial. Ieu alesan utama naha anjeunna megatkeun pikeun ilubiung dina kaulinan sahingga mayar kaluar hutang na.
  • Park Hae-soo muterkeun Cho Sang-woo (#218): Éta ngeunaan kapala perusahaan sekuritas anu babaturan sareng Gi-hun nalika aranjeunna alit. Anjeunna lulusan Universitas Nasional Seoul, tapi ku waktos séri lumangsung anjeunna peupeus. Nyatana, pulisi milarian anjeunna dina tuduhan penggelapan, pencucian artos, ngajauhan pajak sareng telat mayar hipotik.
  • O Yeong-su muterkeun Oh Il-nam (#001): Lalaki kolot ieu ngagaduhan tumor otak, janten anjeunna langkung milih cicing di buruan.
  • HoYeon Jung berperan sebagai Kang Sae-byeok (#067): Anjeunna mangrupikeun Koréa Kalér anu ngungsi ka nagarana. Anjeunna satuju pikeun ilubiung dina kaulinan ku kituna manéhna bisa mampuh runner pikeun manggihan tur meunangkeun kulawargana kaluar ti Koréa Kalér.
  • Heo Sung-tae muterkeun Jang Deok-su (#101): Ieu ngeunaan hiji gangster anu boga hutang judi badag.
  • Kim Joo-ryoung berperan sebagai Han Mi-nyeo (#212): awéwé ieu pisan manipulatif sarta salawasna nyoba tetep jeung sisi unggul.
  • Anupam Tripathi muterkeun Abdul Ali (#199): Anjeunna mangrupikeun imigran Pakistan anu dununganna henteu mayar anjeunna salami sababaraha bulan. Kusabab anjeunna kudu ngarojong kulawargana, anjeunna asup kana kaulinan pikeun meunangkeun duit.

Karakter sekundér

Sanaos leres aya seueur karakter dina séri ieu, Tina anu sekundér aya sababaraha anu luar biasa. Hayu urang papanggih aranjeunna handap:

  • Yoo Sung-joo muterkeun Byeong-gi (#111): Ieu ngeunaan hiji dokter anu cahoots kalawan sababaraha penjaga korup. Aranjeunna dedicated ka trafficking dina organ almarhum di buruan. Anjeunna ngaluarkeun aranjeunna sarta di tukeran aranjeunna masihan anjeunna informasi ngeunaan kaulinan salajengna.
  • Lee Yoo-mi muterkeun Ji-yeong (#240): Budak ngora ieu nembe dileupaskeun tina panjara, dimana anjeunna lebet kusabab maéhan ramana, anu nyiksa anjeunna.
  • Kim Si-hyun maénkeun angon (#244): Anjeunna mangrupikeun angon anu mendakan deui imanna dina kaulinan ieu.
  • Wi Ha-joon muterkeun Hwang Jun-ho: Ieu ngeunaan hiji perwira pulisi néangan lanceukna leungit tur junun sneak kana kaulinan.

"Game Cumi-cumi" mangrupikeun séri anu ngahibur anu ngagaduhan seueur momen anu pikaresepeun. Tangtosna, éta henteu disarankeun pisan pikeun jalma anu henteu resep gore.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.