perkara reklameu
Mandala loba dipaké dina psikologi jeung barudak

Naon mandala

Urang sadayana parantos ngawarnaan sababaraha gambar khusus, anu disebut mandala, dina hiji waktos atanapi anu sanés. Bisa jadi senang jeung ngahibur pikeun ngalukis aranjeunna…