Naon bedana grup jeung tim?

Dina basa sapopoé urang nyarita ngeunaan grup jeung tim saolah-olah éta sinonim. Nanging, nalika dianggo leres, aranjeunna mangrupikeun dua konsép anu hartosna…

Viking éta pelaut pohara alus

naon viking

Bioskop, kaulinan vidéo sareng séri parantos junun ngapopulérkeun rupa-rupa budaya, boh ayeuna atanapi lami. Salah sahijina…