Noemi Fernandez

Unë kam një diplomë në Biologji me një pasion të palëkundur për dijen dhe eksplorimin. Trajnimi im akademik plotësohet nga studimet në Psikologji, të cilat më lejojnë t'i qasem temave nga këndvështrime të ndryshme dhe të thelloj të kuptuarit tim për mendjen njerëzore. Karriera ime profesionale përfshin përvojën e mësimdhënies në Arsimin e Mesëm, ku kam pasur privilegjin të frymëzoj mendjet e reja dhe të nxis kuriozitetin e tyre. Unë besoj fuqimisht se të mësuarit është një udhëtim i vazhdueshëm dhe se ne të gjithë kemi kapacitetin për të mrekulluar botën përreth nesh.