Apa bedane klompok lan tim?

klompok wong, tim, karya

Ing basa padinan kita guneman grup y equipo kaya-kaya padha sinonim. Nanging, yen digunakake kanthi bener, iku rong konsep sing beda-beda. Kita bisa ngringkes topik kasebut kanthi ujar manawa prabédan utama yaiku tujuan lan tujuan sing dienggo bareng.

Sawetara panliten nuduhake manawa tim tingkat manajemen paling apik, sing dumadi saka anggota kanthi latar mburi lan katrampilan sing beda banget, nggawe keputusan kanthi kualitas sing luwih dhuwur tinimbang sing digawe dening tim sing relatif homogen. Dadi beda ora cukup: Kanggo nyorot kasugihan sing diwenehake heterogenitas, perlu kanggo tim duwe dinamika sing ngidini anggota duwe dialog kritis sing konstruktif, mbukak kanggo owah-owahan lan gelem sinau saka saben liyane.

Anggota kudu bisa ngenali lan mangertos perspektif wong liya, nggawe sintesis dadi keputusan sing luwih apik tinimbang sing asale saka proses kompetisi lan kompromi, sing umum ing urip kerja saben dina.

Bedane Antarane Tim lan Grup: Apa luwih becik beda utawa padha?

Nanging, cetha yen keragaman bisa gampang nyebabake konflik. Nanging apa konflik ing tim nuduhake malfunction? Ora, iku ora mesthi bab sing ala, iku gumantung carane iku ditangani lan asil njedulake. ing tim apa waekonflik kadang-kadang padha meh ora bisa diendhani. A apik tim kerja Iku ngijini sampeyan kanggo nggawe paling mau lan nguripake menyang kasugihan.

Kanggo entuk iki sampeyan kudu:

  • Nggambarake kahanan konflik kanggo ngresiki pikirane sadurunge kita ngrembug.
  • Coba mutusake konflik dhisik antarane wong-wong sing melu lan mung kapindho, lan yen perlu, ing grup.
  • Tampa yen pihak liya nduweni sudut pandang sing beda, sing bisa uga gumantung ing macem-macem faktor sing diputer (prioritas, pangarepan, pengalaman kepungkur ...).
  • coba ngerti sudut pandang liyane.
  • Golek solusi sing marem lan migunani kanggo loro pihak, nanging sing paling penting kanggo nggayuh tujuan tim.
  • Kita komitmen kanggo ngurmati lan ngetrapake solusi sing disepakati.

wong kerja minangka tim ing setelan lan ing kantor

Bedane pisanan antarane istilah klompok lan tim

Tembung kasebut grup Iki digunakake kanggo nunjukake klompok wong sing manunggal dening fungsi, lingkungan, perasaan ... nanging sing nindakake tumindak sing biasane individu, tanpa pengaruhe saben liyane.

Ing sisih liyane, el equipo yaiku sekelompok wong sing nindakake tumindak kanggo nggayuh tujuan sing padha bebarengan. Coba tim olahraga, utawa malah kerja tim ing perusahaan. Anggota tim bisa kerja kanthi individu utawa bebarengan, anggere tujuan sing bakal digayuh umum.

Ing cendhak, iki prabédan utama antarane rong istilah, kang asring digunakake interchangeably. Saiki ayo njelajah sawetara aspek dhasar, amarga bedane iki penting banget ing jagad kerja, ing ngendi sampeyan kudu rumangsa kaya tim tinimbang klompok!

"Gol" saka tim

Ing tim macem-macem komponen duwe a tujuan umum, lan persatuan kasebut minangka cara gedhe pisanan kanggo nggayuh.

Mung siji saka tim cukup kanggo aran ing pinggiran piso, lan genggeman ing kabeh chain loosens. Kanggo njaga kohesi iku penting kanggo duwe anggota tim sing cenderung kanggo nggawe lingkungan positif. Ing perusahaan, contone, pimpinan sing njaga ambisi sing dhuwur kanggo nggayuh tujuan bakal dibutuhake.

Kabeh iki ora ana ing grup, amarga saben wong bisa kanggo awake dhewe, lan nguber goal dhewe kanggo individuality, iku ora Matter yen ana pimpinan utawa pelatih sing ana kanggo ngomong, dialog utawa komunikasi.

Saka grup menyang tim, Napa wektu lan sumber daya kudu nandur modal ing peralatan konstruksi?

Ket de Vries - diakoni ing antarane 50 pemikir manajemen paling penting ing donya lan ing antarane sarjana paling berpengaruh ing manajemen sumber daya manusia - kanthi pengalaman luwih saka 30 taun ing perusahaan multinasional paling gedhe lan kanthi studi sing ditindakake ing INSEAD, nyorot manawa tim awis, wong:

  • padha kasurung kanggo menehi sing paling apik;
  • padha ngerti carane menehi makna kanggo karya;
  • duwe perasaan sing bisa nemtokake masa depan dhewe;
  • duwe raos kuwat saka gadhahanipun perusahaan;
  • seneng karya;
  • padha ndeleng sing paling apik saka awake dhewe muncul lan ndeleng cacat sing dikompensasi dening kuwalitas wong liya.

Tim fungsional bebarengan karo lingkungan kerja sing dinamis, produktif, kreatif kanthi iklim positif sing bisa dingerteni kanthi jelas. Pungkasan, nanging paling ora, perusahaan sing ndhukung grup kerja sing efektif wis ditampilake luwih akeh bathi lan lestari.

Kabeh iki ngajak kita maju kanthi yakin ing karya kita ngembangake lan ndhukung tim fungsional, liwat latihan nanging uga kanggo nggampangake karya ing perusahaan sing mbukak pola pikir kaya iki!

Tim tegese: carane ngatur lan nggawe tim kerja efektif

Akeh banget pimpinan ora ngerti carane mbangun lan ngatur tim sing apik. Kanggo akeh, kerja tim minangka gangguan, beban, utawa ala sing dibutuhake. Sayange, rega sing dibayar amarga kelompok kerja sing ora bisa digunakake bisa nggumunake babagan akibat, bisnis lan pribadi.

Ing wektu sing padha, ana sing njaga kerja tim luwih apik tinimbang kerja individu. palsu: akeh panaliten nuduhake yen kerja kelompok sing dipeksa utawa dikelola kanthi ora apik nyebabake asil sing luwih elek tinimbang kolaborasi sing winates, ing ngendi saben wong bisa kerja dhewe-dhewe, kolaborasi langsung mung sok-sok.. Ing cendhak, sawetara proyek bisa rampung luwih efektif yen ditugasake mung siji wong. Nanging nalika aktivitas saling gumantung lan tugas rumit, klompok mesthi dadi pilihan sing paling apik.

Amarga konteks owah-owahan sing terus-terusan lan sesambungan sing saya tambah ketat, saiki luwih penting lan penting kanggo ngerti cara ngatur tim fungsional lan, ing wektu sing padha, ngerti cara kerja kanthi efektif lan produktif ing klompok.

Saka iki, ora ana tim tanpa ana sing nuntun menyang arah sing bener. mung kudu ati-ati ora kanggo bingung konsep pelatih karo sing saka pimpinan, amarga Kepemimpinan ana ing tangan link sing kuat ing tim, ing wong-wong sing bisa, kanthi kekuatan sing luwih gedhe, positivisme lan semangat proaktif, nggawe anggota tim liyane uga positif.

Tuladha klompok kerja

Kaya sing wis bisa diantisipasi, macem-macem konsep uga dituduhake ing sektor bisnis. Nyatane, klompok kerja dumadi saka wong-wong sing kerja bareng nanging saben-saben nduweni peran dhewe-dhewe kanthi selektif ngetutake dalan, kanthi mandiri ngrampungake masalah dhewe. Yen, ing tangan siji, klompok kerja digawe saka wong sing duwe kabisan sing beda-beda lan otonom saka kabeh sudut pandang, tim kerja kerja sama, kolaborasi kanggo nggayuh tujuan sing padha.

Sampeyan kudu nyatet sing nggarap wong liya ora ateges dadi tim: nyatane, tim kudu ngrasakake semangat kolaborasi, komunikasi lan pangenalan tujuan umum sing nggampangake lan ngoptimalake karya saben wong.

anak ing kali fishing bebarengan minangka tim

Apa sing nggawe tim efektif?

Kaping pisanan, trep kanggo njlentrehake bedane antarane klompok lan tim. Kaping pisanan yaiku klompok wong sing sesambungan kanthi numerik, kanthi tautan psikologis sing menehi rasa nduweni. Tim minangka klompok kerja sing teka bebarengan kanggo nggayuh tujuan sing wis ditemtokake, ing ngendi anggota saling gumantung. Ora mung kuwi, dheweke duwe sikap lan katrampilan sing saling melengkapi lan rumangsa tanggung jawab kanggo nggayuh tujuan umum.

Mulane, saliyane interdependensi, ana uga proses integrasi sing ningkatake proyek klompok babagan individu lan ngembangake rasa kita.

Wong-wong sing melu mbangun tim asring lali kanggo njupuk menyang akun sisih emosi uga., sing mesthi duwe pengaruh sing signifikan ing tim kerja. Kepribadian kepribadian lan dinamika psikologis bisa nyebabake panyimpangan sing signifikan saka tugas sing ditugasake. Amarga tim kasebut minangka kasunyatan sing dinamis lan dinamisme kasebut bisa nyimpang saka arah sing direncanakake, nganti tekan sabotase pencapaian tujuan sing wis ditemtokake.

Supaya ora kelakon, ing ngisor iki ana limang unsur dhasar sing kudu dikontrol kanggo ngatur dinamika lemah lan nggawe tim efektif:

  1. selaras karo dheweke adil umum;
  2. ngeset metode kerja kelompok;
  3. ngatur ing sumber daya kasedhiya;
  4. ngawasi ing koordinasi
  5. komunikasi kanthi efektif.

Dadi, kepiye sampeyan pindhah saka klompok menyang tim?

"Ora ana wong sing duwe bakat, ora ana sing duwe kabeh katrampilan kanggo nindakake kabeh kanthi apik, sanajan kita bisa nyedhot lagu, kita ora bisa mungsake simfoni kabeh." - MFR Kets de Vries

Kerja tim minangka salah sawijining perkara sing kabeh wong ngerti ana nanging meh ora ngerti carane nemtokake. Kerjo en tim ora ateges kerja en tim, kita wis bisa ndeleng ing saindhenging artikel. Tim kasebut asale saka a proses pematangan evolusioner saka klompok kerja.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.